Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 19 mai 2012

Ghid-Incepatori

Bun venit in Metin2.RO .

Subiectul jocului :

Personajele şi arhitectura orientului îndepărtat va transpun într-un ţinut misterios al unor technici de luptă exotice.
Păşeşte în sate realeale orientului îndepărtat şi lasă-te prins de şarmul luptătorilor asiatici. Şi tu te vei lupta în curând nu numai cu sabia sau cu arcul; vei putea încerca modalităţi rafinate de luptă cum ar fi clopotul şi evantaiul
Creaturi periculoase se năpustesc în haită asupra ta.
Răneşte grav în luptă mai multe creaturi. Dar ai mare grijă:
dacă te-ai descotorosit de un adversar şi ai reuşit să-l azvârli de lângă tine, ceilalţi nu se vor lăsa de tine. Trebuie să fii foarte atent, în special în regiunea unde au căzut numeroasele blocuri de meteorit
Devino membru al unei obşti puternice şi pune-ţi amprenta pe cursul istoriei regatului tău.Devenind membru al unei obşti, rezultatele fiecărei bătălii în partenu se reflectă numai în poziţia obştei, ci şi în valoarea de experienţă a fiecărui membru. Luptaţi pentru a ajunge în posesia uneia din puţinele baze miltare ale ţării. Cu cât veţi deveni mai puternici, cu atât mai mult veţi putea introduce personaje virtuale şi le veţi putea dirija.
Înfruntă-i pe reprezentanţii celorlaltor regate, în lupte violente desfăşurate în centrul continentului.
În lupta corp-la-corp eşti în slujba regatului tău năzuind la supremaţia pe continent. Regatul victorios va dobândi bunuri materiale: bani şi pământ. Eroul biruitor se va bucura de faimă şi onoare. Toate acestea te aşteaptă. În acest fel, ţi se oferă posibilitatea ca în luptele viitoare ale regatului tău să porţi un rang militar superior.
Pasul 1 .
 • Crearea contului .
Daca nu te-ai inregistrat inca pe Metin2, intra pe pagina oficiala www.metin2.ro si apesi ¨JOACA GRATIS ACUM¨ .

Introdu doar numele de utilizator dorit, adresa ta de email, o parola la alegere si confirma faptul ca ai citit termenii si conditiile.

In cateva minute vei primi un mail de confirmare ce va contine un link. Urmeaza instructiunile din e-mail pentru a-ti activa contul.
Pasul 2 .
 • Descarcarea jocului .

* Intri pe pagina oficiala a jocului ( www.metin2.ro ) si in partea stanga ai optiunea ¨Descarcare¨ .

Descarca kit-ul de instalare din sectiunea corespunzatoare.
Ai 2 optiuni :

* Descarcare via torrent .
* Descarcare directa .

Dublu-click pe executabilul descarcat pentru a incepe instalarea. Apoi alege un loc in PC-ul tau pentru a se instala Metin2.

Cerinte minime de sistem
OS – Win XP, Win 2000, Win Vista, Win 7
CPU – Pentium 3 1GHz
Memorie – 512M
Hard Drive – 1 GB
Placa grafica de memorie – Placa grafica de baza cu minim 32MB RAM
Placa de sunet – Support DirectX 9.0
Mouse – Mouse compatibil cu Windows-ul
Cerinte de sistem recomandate
OS – Win XP, Win 2000, Win Vista, Win 7
CPU – Pentium 4 1.8GHz
Memorie – 1G
Hard Drive – 2 GB
Placa grafica de memorie – Placa grafica de memorie de minim 64MB RAM
Placa de sunet – Support DirectX 9.0
Mouse – Mouse compatibil cu Windows-ul
Memoria insuficienta a placii grafice de memorie poate duce la pierderea FPS. Configureaza-ti setarile jocului pentru a evita aceasta problema. In cazul in care descarcarea are loc de catre mai multi useri in acelasi timp, aceasta poate fi mai scazuta, de aceea te rugam sa ai rabdare.
Pasul 3 .
Dupa instalarea jocului, pe desktop-ul PC-ului tau va aparea o icoana numita Metin2.
Aditional, aceasta icoana va aparea si in meniul de Start al PC-ului. Dublu-click pe icoana de pe desktop sau un singur click din meniul de Start pentru a incepe jocul.
Cand va fi necesar, Metin2 se va updata automat cu noua versiune implementata ce poate dura cateva minute.
Dupa update poti intra in Profilul tau pentru a alege un server. Va trebui sa alegi un Regat din cele trei si apoi iti vei putea crea propriul caracter.

Pasul 4 .
 • Crearea caracterului .


Exista mai multe lumi in joc si canale diferite (CH). In fiecare lume poti crea pana la patru caractere cu care poti juca numai pe lumile unde au fost create. Si bineinteles ca poti juca doar cu un singur caracter o data.
Poti alege sa joci pe canale diferite cu acel caracter. Pe canalul ales poti interactiona cu alti jucatori, lupta alaturi sau impotriva lor si experimenta aventuri. De asemenea poti comunica (chat) cu jucatori de pe alte canale.
Interactiunea si schimbul cu jucatorii de pe canalele diferite nu sunt posibile.
Dupa ce ai ales o lume (server) si un canal (CH), apasa butonul “OK”, tasteaza ID-ul si parola si confirma-le apasand butonul “Conectare”.


Inainte de a crea un caracter nou, alege un Imperiu din cele trei posibile. Iti vei incepe jocul in Imperiul ales. Apasa butonul “Creeaza”.

Alege un Imperiu si apasa butonul “Alege” apoi vei putea selecta si tipul caracterului tau.

Există 4 clase diferite în joc, fiecare cu caracteristici individuale.
Poti să te folosesti de săgeti pentru a alege clasa. Când caracterul tău este afisat în fată, poti folosi linkul din cutie pentru a schimba aspectul caracterului prin alegerea intre 1 si 2. Într-un final caracterul tău are nevoie de un nume
După ce ai ales numele apasă pe ” Crează ” pentru a da viata caracterului. Acum poti apasă pe Start pentru a intra in joc.
CARACTERELE :
1. Razboinic —->
Razboinicii, datorita abilitatilor armurilor lor puternice, au un rol important in lupta corp la corp. Aspiratiile lor vin mai ales din puterea fizica si din spiritul lor calm si echilibrat.
Depinde de abilitatile alese, razbunarea lor poate fi distrugatoare folosindu-se de armele manevrate cu ambele maini sau prin indemanarea utilizarii unei sabii si a scutului, ce pot pune piedici oricarui adversar.
2 . Ninja —->
Ninja sunt asasini profesionisti, ei pot ataca prin ambuscada. Poarta numai armuri usoare pentru a mentine viteza si mobilitatea.
Dedicati abilitatilor lor, Ninja sunt maestrii in luptele cu pumnalul cat si cu arcul.
3. Saman —>
Samanii sunt intelepti si folosesc Farmecele si Magia. Intr-o lupta sau in apararea unui camarad, puterile lor mistice sunt foarte eficace.
Dedicati abilitatilor lor, Samanii sunt maestrii in intensificarea damage-ului din timpul atacului si in tamaduirea rapida sau in sustinerea vrajilor.
4. Sura —-> Pentru mai multe informatii click aici :
Sura sunt Luptatorii care au optinut puteri magice cand au decis sa creasca in bratele lor Samburii malefici ai Raului. Din aceasta cauza sunt maestrii in lupte prin manuirea sabiei cauzand de asemenea chiar si damage de la distanta folosindu-se de magie.
Dedicati abilitatilor lor, Sura isi pot dezvolta farmecele folosite in atac si pot spori puterea magica.
IMPERII :
1 . IMPERIUL CHUNJO .

Imperiul Chunjo se afla in partea de Vest a continentului. Este un imperiu teocratic si este condus de liderii spirituali.
Intemeiat de Yoon-Young, unul din verii fostului imparat. Vastele puteri magice ale sotiei sale l-au ajutat sa descopere la timp pericolul Pietrelor Metin. In nenumarate randuri a recomandat initierea masurilor de siguranta impotriva Pietrelor Metin dar nu a fost luat in seama. Astfel, el si-a condus armata intr-o rebeliune impotriva vechiului imperiu. Dupa dezintegrarea vechiului imperiu, Chunjo inca este implicat intr-o batalie deschisa cu Imperiile din Est si Sud.
Scopul lor este sa aiba controlul intregului continent si sa invinga cresterea puterii a Pietrelor Metin.
2 . IMPERIUL JINNO

Imperiul Jinno este situat in partea de Est a continentului. Acest imperiu a fost intemeiat pe baza unei puteri militare iar populatia este agresiva si combatanta.
Liderul Imperiului Jinno este Ee-Ryoong, fiul fostului imparat. El crede ca poate reuni vechile imperii folosindu-se de armata sa.
Temerile despre implicarile sau efectele adverse ale Pietrelor Metin au fost ignorate oficial dar Ee-Ryoong incearca in secret sa gaseasca o cale pentru a folosi puterea mortala a Pietrelor Metin in scopuri militare.
3. IMPERIUL SHINSOO

Imperiul Shinshoo se afla in partea de Sud a continentului. Principala activitate a populatiei este comertul.
Creat de Yoon_Yoing, dupa dezintegrarea vechiului imperiu, comertul in zona estica s-a transformat intr-o afacere profitabila. Conflictele avute de Shinsoo cu Imperiul occidental au pus in pericol calea comertului. Cand au descoperit pericolul provocat de Pietrele Metin, mercenarii s-au inarmat. Scopul lor este sa se apere de atacurile occidentale, sa redeschida calea comertului si sa reuneasca vechile imperii intr-un singur Imperiu, al lor.INTRODUCERE :


După ce jocul se încarcă, caracterul tău va apărea în lumea jocului. Apasă butonul de ” Ajutor ” din stânga jos a ecranului pentru a vedea funcțiile de baza ale jocului.

Principalul scop al jocului va fi explicat in urmatoarea diagrama. Poti apela la sectiunea de ajutor din joc, oricand, folosind tasta “H” pentru a descoperii cele mai importante scurtaturi, alaturi de alte informatii. Va fi explicat si cel mai bun mod de a misca in joc caracterul tau. Apasa dreapta mouse pentru a-l misca sau foloseste tastele W, A, S si D.

Închide secțiunea pentru ajutor și apasă pe ” I ” pentru a deschide inventarul și fereastra pentru echipament. Da dublu click pe item pentru a echipa caracterul.
Poțiunile roșii care le primești la început le vei găsi în fereastra de acces rapid. Poți folosi itemuri punîndu`le acolo apăsînd numerele corespunzătoare fără a trebui să intri în inventar.

Acum sa aruncam o privire despre cum putem plimba caracterul (zoom = mouse scroll). Tine apasat dreapta mouse pentru a avea o vedere panoramica. Acum ar trebui sa poti vedea alti jucatori sau oponenti (grupuri), prieteni sau mercenari. Daca apesi tasta “Alt” , vei vedea ca oponentii din zona ta sunt marcati cu rosu. Acestia se mai pot vedea si daca treci cu mouseul peste ei sau daca apesi butonul “Arata numele intotdeauna” din optiunile jocului. Nu te ingrijora, oponentii aflati in zona ta, nu te vor ataca fara motiv.

Citește prima misiune apăsînd pe pergamentul ” Bine ai venit la Metin2 ” din stînga ecranului. Pe mini hartă din dreapta sus vei vedea un punct clipind, acolo trebuie să ajungi. Direcția caracterului tău este indicată de o săgeată colorată. Apăsînd pe ” + ” și ” – ” poți da zoom la mini hartă.

Acum ar trebui sa te indrepti catre gardianul orasului. Vei primi o noua misiune. Vei putea vedea pe harta locatia misiunilor. Apasa pe gardian pentru a putea vorbi cu el.
Citeste textul care apare si apoi apasa “Next”. Apoi vei afla ce misiune ai primit, ce recompensa primesti daca o indeplinesti sau vei invata despre alte misiuni.

Ulterior se va deschide o hartă unde vei putea vedea detaliat detalii. Puteți deschide și închide harta apăsînd pe litera ” M “. Pe urmă trebuie să mergi la Gardian (în mijlocul satului) pentru a îndeplini o misiune pentru el.

Mergi la gardianul orasului si apasa pe acesta. Misiunea ta este: cumpara potiuni pentru el!

Pe aceasta harta ai insemnate magazinele, la fel ca si pe harta mica. Aditional vei primi o sarcina pe care o poti citii dand click pe scroll.

Apasa pe figura personajului marcat de sageata si urmareste dialogul. Mergi inapoi la gardianul orasului pentru a-i duce potiunea.

Nu va trebui sa astepti mult pentru a-ti arata puterea si abilitatile in prima ta batalie! Pentru ca ai dus potiunea si ai primit-o pe a ta ca recompensa, acum esti echipat pentru a incepe lupta!

Mergi la poarta orasului unde se afla caini salbatici si lupi. Ar fi bine sa alegi un grup de caini salbatici mai intai. Oponentii tai intotdeauna vor sta in grup de cate trei si vor ataca in acelasi timp.
Click pe un caine salbatic pentru a incepe lupta. Indicatorul de deasupra iti va arata ca te lupti cu un caine salbatic de lvl 1. Pentru ca tu esti de asemenea lvl 1, ar trebui sa eviti sa te lupti cu oponenti care sunt cu cateva lvl mai mari decat tine. Caracterul tau va incepe sa atace grupul de caini salbatici. Click repetat pe caini pana ce ii invingi pe toti sau foloseste tasta “space” pentru a initia un atac asupra lor. Alternativ, poti apasa pe icoana armei din partea de jos, in mijloc, a monitorului si alege “atac automat” – caracterul tau se va lupta cu oponentul pana ce-l va omori., dupa care se va concentra asupra urmatorului oponent.
Poti urmari vitalitatea caracterului tau in stanga jos, bara rosie. Cand toata vitalitatea dispare, caracterul tau moare dar poate reveni dupa 10 secunde. De indata ce nu te mai lupti, caracterului tau i se va regenera viata. In timpul luptei poti apasa “1″, pentru a bea o potiune rosie (regenerare).

Cu cît învingi mai multi oponenți cu atît mai multe puncte de experiență primești. Acestea sunt simbolizate prin cele patru pelete din dreapta imediat lîngă indicatorul de viata. Cînd toate peletele sunt pline avansezi la nivelul următor. Cu fiecare pelet plin primești punct de experiență.

Aceste puncte te ajută să îmbunătățești atribuții particulare. Apasă pe ” + ” sau litera ” C ” pentru a deschide pagina caracterului. Vei vedea că ai 1 punct de abilitate disponibil. Adaugă-l la ce atribuție dorești. In funcție de atribuția aleasă caracterul poate deveni mai rezistent (cu multe puncte de viată), mai puternic (mai multe daune) sau mai îndemânatic (evitare mai bună).

Cand oponentii tai pierd o batalie, deseori pot lasa pe jos anumite lucruri. Pot fi Yang sau Items. Click pe aceste lucruri pentru a le ridica sau apasa tasta Z, daca esti langa ele.

In partea dreapta a monitorului, in primul inventar “I”, poti vedea ceea ce momentan iti apartine, incluzand si Yang-ul colectat. De asemenea iti poti crea sau schimba armura. Vei primi Iteme aditionale pentru armura ta daca ai invins un oponent. In orice caz, nu le poti avea pe toate, depinde si de tipul sau nivelul caracterului tau.
Sa inceapa lupta! Cand ai umplut toate cele patru bile de experienta, vei trece la lvl urmator si vei primi noi misiuni.

Inca un lucru, poti urmari traseul pe harta (“M”). Butonul “N” iti deschide o fereastra cu misiunile neterminate.

Aceasta este sfarsitul tutorialului. Acum poti pleca in cautarea aventurilor. Sunt atat de multe lucruri de descoperit – noi doar am dezvaluit o mica parte.Prescurtarile Tastaturii :
 • H = Ajutor
 • Space = Actiune
 • M = Harta
 • Shift + Enter = Creaza PM
 • L = Deschide chat-ul
 • Alt + G = Deschide Fereastra Breslei
 • A, S, D, W si sageti = Te misti .
 • Z = Aduna obiecte si Yangi .
 • Q, E , T , G = Misti camera .
 • R , F = Apropie / indeparteaza camera .
 • C = Caracter .
 • V = Abilitatile .
 • B = Emotii.
 • N = Misiuni .
 • I = Inventar .
 • Shift + click + item = desparte itemele .
 • ctrl + H / G = urci / cobori de pe cal .
 • ctrl + B = Trimite calul .
 • ctrl + F = Hraneste calul .

Administratorul depozitului :
Pentru o suma de 500 de yangi iti poti deschide un depozit cu 45 de casute .
Depozitul il poti accesa cu orice carcater de pe acel cont . Itemele cumparate din Item-Shop pot fi gasite in depozitul de iteme .


 Joan : 609, 596 ; Bokjung :471, 347
 Pyungmo :315, 560; Bakra : 394, 390
Yongan :674, 607 ; Jayang :430, 574Misiuni :

Ah-Yu : Vrea doar sa ii dea sa manance copilului ei . Poate va avea nevoie de ajutorul tau .
Pozitie :
 Joan : 553, 663
 Pyungmo : 377, 577
 Yongan : 698, 513
Misiuni :

Aranyo : Este sotia lui Soon . O deranjeaza foarte tare faptul ca citeste atat de mult .
Pozitie :
 Joan : 692, 577
 Pyungmo : 454, 530
 Yongan : 629, 471
Misiuni :

Ariyoung : Iti poate reseta frizura ( cumparat din Item-Shop ) cu doar 500.000 yang .
Pozitie :
 Joan : 375, 378
 Pyungmo : 403, 481
 Yongan : 408, 581
Misiuni :


Baek-Go : La el poti face o parte din Potiuni .

Pozitie :
 Joan : 898 , 797
 Pyungmo : 285, 285
 Yongan : 896, 610
Misiuni :
 • recompensa trebuie sa mergi la Baek-Go .

Batranica : La ea te poti casatori , poti intra ca invitat la nunti , iti spune norocul tau in ziua respectiva .
La battrana iti poti deprecia magiile ( asta numai pana la level 30 ) , in cazul in care ti-ai construit gresit sau doresti sa iti schimbi caracterul .

 Joan : 588, 633 ; Bokjung : 419 , 309
 Pyungmo :417 , 671 ; Bakra : 433 , 376
Yongan : 633, 622 ; Jayang : 487 , 666Misiuni :

Biologul Chaegirab : El iti va da misiunile cele mai ¨importante¨
Pozitie :
 Joan : 898, 797
 Pyungmo : 285, 285
 Yongan : 896, 610
Misiuni :

Capitanul : Va incepe sa iti dea misiuni imediat ce Gardianul va termina cu tine .
Pozitie :
 Joan : 772, 632
 Pyungmo : 286, 639
 Yongan : 573, 531
Misiuni :

Cetateanul Turmentat : Este doar de ¨estetica¨ . Nu are nici un rol si nu da nici o misiune in joc .

 Joan : peste tot
 Pyungmo : peste tot
 Yongan : peste tot


Chuck-Sal : Iti permite trecerea in Pestera Paianjenilor ( V2 ) . Cu un permis de trecere (cumparat din Item-Shop ) te poti adanci in misterele pesteri .
Pozitie :

 : Kuahklo Dong : 412,391

Deokbae : De la el poti achizitiona Tarnacopul .
Pozitie :
 Bokjung: 466, 321
 Bakra: 515, 322
 Jayang: 582, 561
Misiuni :

Florile fara nume : Vei avea o misiune cu aceste flori .
Pozitie :
 Joan : 250, 1104
 Pyungmo : 771, 78
 Yongan : 60, 1118
Misiuni :

Fierarul : Este unul din cei mai importanti NCP-uri din joc . La el poti imbunatati itemele ( cercei , papuci , coliere , bratari , arme , armuri , scuturi , coifuri ) . Atunci cand imbunatati un item poate reusi sau poate da fail . Cand un item se sparge este pierdut pentru totdeauna .
Cuvintele :
¨Nu ai reusit imbunatatirea ¨ sunt cele mai temute din tot metinul 
:S .
Pana la +4 el iti va cere doar yangi pentru imbunatatire , insa incepand cu + 5 iti va cere si alte obiecte pe langa o suma de yangi .
El iti va mai crea si ¨pergamente¨ (Ghid Pergamente ) pentru imbunatiri mai sigure .

Pozitie :
 Joan : 594, 692 ; Bokjung : 396, 344
 Pyungmo :393, 692 ; Bakra : 491, 399
 Yongan : 672, 556 ; Jayang : 423, 618
DT : Etajul 6 .
Gardianul : La el poti vedea razboaiele care au loc si poti participa ca spectator la ce razboi vrei .Pozitie :
 Joan : 623, 617 , Bokjung : 415,370
 Pyungmo : 367, 617 , Bakra :420, 416
 Yongan : 657, 619 , Jayang : 478, 633Misiuni :Nu iti da nici o misiune . Gardianul Orasului : Este cel care iti da prima ta misiune .
Pozitie :
 Joan : 571, 558
 Pyungmo : 468, 714
 Yongan : 605, 663
Misiuni :

Gardianul : Este cel care iti permite sa creezi o breasla ( conditiile e sa ai
peste lvl 40 si 200.000 yangi ) , sa vezi clasamentul breslelor,
sa parasesti o breasla , sa divortezi ( unilateral sau
bilateral ) si se afla in map 1 si map 2 .

Pozitie :
 Joan :
633, 640
 , Bokjung : 431, 357
 Pyungmo :
383, 640 , Bakra :442, 412
 Yongan :
647, 582 , Jayang : 458, 631

Misiuni :

Grajdarul
: Incepand cu lvl 25 poti face misiuni pentru a iti achizitiona cal .

Pozitie :
 Joan : Bokjung :
 Pyungmo : 396, 735 ; Bakra :
 Yongan : 718, 577 ; Jayang : 548, 588
Misiuni :

Heuk-Young : se afla in Grota Exilului .
Pozitie :
 Grota : 120 , 80
Misiuni :
Koe-Pung : Iti permite intrarea in Grota .
Pozitie :
 Joan: 617, 122
 Pyungmoo: 395, 1144
 Yongan: 935, 1040
 Valley of Seungryong: 282, 1455

Negustorul ambulant : De la el poti cumpara Rochia de mireasa , Costumul de mire si Buchetul de flori .
Pozitie :
 Bokjung :628 , 723 aprox .
 Bakra : 160 , 220 arpox .
Jayang : 180 , 600 aprox .

Magazinul General : De la ea poti cumpara licori pentru PV si pentru PM , manunchi ( pentru a iti face magazin ) , colier , cercei , papuci …
Pozitie :
 Joan : 590, 689 ; Bokjung : 389, 352
 Pyungmo :383, 693 ; Bakra : 484, 387
 Yongan :678, 565 ; Jayang : 422, 608
Misiuni :

Mirine : L-a pierdut pe fratele ei in razboiul dintre regate si iti va cere ajutorul pentru a il gasi .
Pozitie :
 Joan : 716, 632
 Pyungmo : 336, 770
 Yongan : 582, 578
Misiuni :

Negustorul de armuri : De la el poti achizitiona armuri ( lvl 0 , 18 si 26 ), coifuri ( level 0 ) si scut ( level 0 ) .
Pozitie :
Joan : 676, 617 ; Bokjung : 461, 374
Pyungmo : 403, 586 ; Bakra : 435, 467
 Yongan : 596, 605 ; Jayang : 471, 608

Misiuni :


Negustorul de arme : De la el poti achizitiona arme si iti poti vinde itemele .
Pozitie :
Joan : 676, 662 ; Bokjung : 448, 387
Pyungmo : 430, 607 ; Bakra : 460, 467
 Yongan : 596, 557 ; Jayang : 450, 608

Misiuni :


Octavio este bucatarul jocului .
Pozitie :
 Joan : 581, 620
 Pyungmo : 340 , 747


Peddler este Negustorul ¨static¨ , de la el vei primi unele informatii .

Pozitie :
 Bokjung :628 , 723
 Bakra : 167 , 224
Jayang : 516 , 579Misiuni :

Pung-Ho : Cu ajutorul lui poti iesi din Pestera Paianjenilor ( V2 )
Pozitie :
 Pestera : 385,274 .


Seon-Pyeong : Arata ca un sura … Momantan nu se stie ce misiuni iti va instiinta .
Pozitie :
 Valea Seungryoung : 295 , 1442
Misiuni :

Seon-Hae : Te va ajuta sa obtii Piatra insangerata pentru a pasii in misterioasa Grota .
Pozitie :
Joan : 618 , 562
Pyungmo : 471 , 576
 Yongan : 655, 646
Misiuni :

Soon : Este inteleptul satului si sotul lui Aranyo . Ii place foarte mult sa citeasca insa sotia lui este contra si de aceea se ascunde .
Pozitie :
 Joan : 692, 577
 Pyungmo : 454, 530
 Yongan : 629, 471


Misiuni :

Teleporterul : ( il poti folosi incepand cu level 11 )
Cu ajutorul lui te poti teleporta in multe restul satelor , in schimbul unei sume de yangi . Din map 1 si map 2 te poti teleporta in : Desert , Valea Orcilor , Munte si Zona Breslelor … insa din Vale , Desert , Munte si Zona Breslelor te poti teleporta numai in map 1 sau map 2 .
Incepand cu level 60 te mai poti teleporta in : Padure , Padurea Rosie , Turnul Demonilor si Tara de foc .
Incepand cu level 11 el iti va lua o suma de 1.000 yang … insa cu cat ai level mai mare cu atat suma creste .
Ex : Level 59 : 5 = 11,8 –> 11 x 1.000 = 11.000 yangi .
Level-ul tau , impartit la 5 . Rezultatul ( fara decimale ) inmultit cu 1.000 .

Pozitie :
Joan : 519,512 ; Bokjung :345, 355 ; Waryoung : 250 ,240
Pyungmo :432, 685 ; Bakra : 480, 355 ; Inmha : 280, 240
 Yongan :555, 625 ; Jayang : 500, 575 ; Jungrang : 350, 175
 Muntele Sohan : 780, 620 ; Tara de Foc : 120 , 730 ; Templul Hwang : 570, 820
Lungsam : 220, 270 ; Valea Seungryoung : 800, 900 ; Desert : 920 , 610 ; Tara Gigantilor : 245 , 580


Uriel :
Este cel care iti va da cele mai importante misiuni . Este in cautarea unui jurnal si cu ajutorul tau spera sa gaseasca toate cele 12 pagini si sa il descifreze .

Pozitie :
Joan : 654, 553
Pyungmo : 425 , 716
 Yongan : 713 , 605
Misiuni :
Paginile lui Uriel

Yonah : Este artezanul satului . In mainile lui pamantul se transforma in minunate obre de arta .
Pozitie :
Joan : 701, 686
Pyungmo : 292, 718
 Yongan : 597, 511
Misiuni :

Monumentul Weol : Acest monument te va ajuta in misiunile de la Uriel .
Pozitie :
Joan : 614, 1167
Pyungmo : 114, 960
 Yongan : 582, 347
Misiuni :
Asa cum spune povestea , metinele sunt bucati de meteoriti cazute din cer . Ele au adus haosul in imperiu si l-a impartit in 3 regate .
Metinele sunt pietre care atunci cand le lovesti apar un anumit fel de monstri (depinde de nivelul metinului ). Ele nu sunt singurele care dau cartile competente
iinsa asta este principala metoda de a le procura . Din ele mai poti lua si pietrele care le pui pe arme si armuri .
Pietre stafie :
 • Sunt pietrele pe care le putem adauga armelor si armurilor .
 • Le poti lua din metinele de 25 , 30 , 35, 40 , 45 , 50 , 55, 60 , 65 si 70 .
 • Pot fi +1, +2, +3 si +4 .
 • Fiecare piatra are bonusul ei .
Armura :

 • Grabei : iti ofera un bonus de viteza de miscare .
 • Pitularii : iti ofera rezistenta la sageti .
 • Eschivei : iti ofera x% sansa de a reflecta atacul corporal
 • Protectiei : iti ofera mai multa aparare .
 • Magiei : iti ofera PM .
 • Vitalitati : iti ofera PV .
Arma :
 • Reintoarcerii : iti ofera viteza farmecului . ( ti se incarca magiile mai repede )
 • Fatala : iti ofera un % de critice . (depinde de + pietrei )
 • Patrunderi : iti ofera un % de patrundere . (depinde de + pietrei )
 • Monstrilor : iti ofera un % contra metinelor .
 • Razboinic : iti da un % contra razboinicilor
 • Sura : iti da un % contra sura .
 • Saman : iti da un % contra saman .
 • Ninja : iti da un % contra ninja .
Alte abilitati ale personajelor :
I . COMBOLa nivelul 30 poti citi prima carte , la nivelul 50 poti citi a doua carte . Daca cartea este citita cu suces , se adauga o lovitura la seria de lovituri combo .

 • Stapanirea combo
 •  Cartea maestrului combo
 •  Arta inalta combo

II . PESCUITUL


Aceasta abilitate nu se poate creste . Tot ce poti creste este undita .
III. CONDUCERE
Cartile cu care poti creste competenta sunt :
 • Sun-Zi : 20 de carti pentru a face M1
 • Wu-Zi : 55 de carti pentru a face G1
 • WeiLiaoZi : 155 de carti pentru a face P
IV . MINERIA Cartea cu care poti creste aceasta competenta este :

 • Cartea mineritului .
V . TRANSFORMAREA .
Transformarea în Metin2 vă permite să vă transformati în diferite tipuri de monstrii care de obicei vă oferă o crestere masivă a atacului. Transformat, apărarea vă este scazută, însă viteza de atacare poate varia in functie de tipul de glob . Efectul de transformare este deosebit de util in uciderea monstrilor mari (boss), dar nu este atat de util atunci cand încercati să atacati mai multi monstrii (din cauza apărării scazute ). Cat timp sunteti sub efectul de transformare nu puteti să schimbati itemele sau să vă folositi abilitătiile (skillurile).
Pentru a te putea transforma într-un monstru ai nevoie de un glob de transformare , care poate fi folosit apăsand click dreapta. Un glob de transformare poate fi găsit foarte greu.
Cartile cu care poti creste aceasta competenta sunt :
 • Cartea Transformarii : 20 carti pentru a face M1 .
 • Cartea Transformarii av. : 10 carti pentru a face G1 .
 • Cartea Transformarii Experte : 10 carti pentru a face P .
Șansa de a citii cu succes o carte este de 70% – 80 %( pentru M ) , 50% -60% (pentru G ) si 20% ( pentru P )
Durata timpului de transformare este întotdeauna de 10 minute mai puţin pentru P cand durata devine de 35 de minute.
 Globurile transformarii
Depinde de la ce monstru o iei el isi schimba anumite bonusuri .Tot ce se schimba este viteza atacului si viteza de miscare . NU SE SCHIMBA APARAREA SAU ATACUL .
Acestea sunt globurile intalnite cel mai des :
 • Caine salbatic
 • Lup
 • Lup alpha
 • Lup albastru
 • Lup alpha-albastru
 • Lup Gri
 • Lup flamand albastru
 • Lup flamand gri
 • Mistret
 • Mistret flamand
 • Urs
 • Urs flamand
 • Urs negru
 • Urs Brun
 • Tigru
 • Tigru flamand
 • Soldat maimuta
 • Soldat de atac negru rau
 • Salbatic devotat
 • Infanterist salbatic dur
 • Infanterist
 • Locotenent salbatic dur
 • Orc elite
 • Fanatic intunecat
 • Paianjen Otravitor
 • Pui de paianjen
 • Buturuga fantoma

*** Armele de lvl 30 ( cele cu paguba medie ) sunt cele mai indicate cand bateti transformati .

VI. LIMBA .
Pentru a invata aceasta competenta trebuie sa cititi urmatoarele carti :

 • Limba Shinsoo : 20 de carti pentru a face M1 si a intelege pe cei din acest regat .
 • Limba Jinno : 20 de carti pentru a face M1 si a intelege pe cei din acest regat .
 • Limba Chunjo : 20 de carti pentru a face M1 si a intelege pe cei din acest regat .
Poti invata numai limbile acelor regate din care nu faci parte ( ex : daca esti din jinno poti invata numai limba shinsoo si limba chunjo ) .
Bafta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu