Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 19 mai 2012

Ghid Conducere

 Conducerea
* Conducerea este una dintre abilitatile de lider, care permite unui anumit grup a aloca bonusuri membrilor, cu scopul de a creşte apărarea,valoarea de atac, HP, etc ...

Cum actioneaza?

* Bonusurile se activeaza numai în cazul în care liderul este aproape de dvs., atunci când nu sunteti la vederea liderului veţi pierde bonusurile alocate, puteţi vedea când un jucător s-a indepartat prea mult, verificand dacă exista bonusul de experienta care se adăugă de către membri.

Cum se pot aloca bonusurile?

* De la nivelul 10 de Conducere, sunteti calificat pentru a atribui bonusuri membrilor grupului nefiind posibil să se atribuie bonus liderului, nici sa se aloce mai mult de un bonus aceluiasi membru. Odata ce conducerea ajunge la nivelul minim pentru a atribui bonus, liderul poate face click pe icoana de stat şi să aleagă bonusul corespunzator apăsând pe icoana bonusului.


Cum creşte conducerea?

* De la nivel 1-20: Este necesar sa citiţi SunZi. Fiecare SunZi ridica punctele dvs. de conducere. În total 20 SunZis (Se ridică, atunci când se ajunge la 20)
* La nivel de M1-M10: Este necesar sa citiţi WuZi. De la M1 la M2 o Wuzi, M2 pentru M3, două WuZis, etc. De exemplu, pentru a ridica următorul nivel de master este necesar sa citiţi la fel de multe carti ca masterul dvs. În total 55 WuZis (Se ridică G1, atunci când se întâmplă sa fie M10).
* La nivel de G1-G10: Este necesar sa citiţi WeiLiaoZi. De la G1 la G2 11 WeiLiaoZi, G2 la G3 12 WeiLiaoZi, etc ..., pentru a ridica la următorul nivel de mare de master sunt necesare sa fie citite fel de multe carti ca nivelul mare de master, dar adăugând 10 carti. În total 155 WeiLiaZis (Se ridică la P, atunci când se întâmplă sa fie G10).

Ce abilităţi pot fi atribuite?

* Valoare de atac (Disponibilă de la nivelul 10 de Conducere)
* Viteza de atac (Disponibilă la M1)
* Max Hp. (Disponibilă la M1)
* Progresare (Disponibilă la M6) ajută foarte mult șamanii dragon, face ca buffurile(Reflecție,Binecuvantare,Ajutorul dragonului) să dureze mai mult , cel mai bine este folosit de șamanii tamaduitori, le mărește foarte mult timp efectul de amețire pe "incantația fulger".
* Aparare maxima (Disponibilă la P)
* Max Sp. (Disponibilă la G6)

Si inca un lucru important, avansarea abilitatilor:


Oriunde apare un "X" informatia este necunoscuta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu